Adobe Premiere Pro 2.0 Učionica u knjizi + DVD

Adobe Premiere Pro 2.0 Učionica u knjizi + DVD
ISBN 86-7991-298-0
Autor(i) Grupa autora
Broj strana 564
Pismo Latinica
Povez mek
Format B5
Godina izdavanja 2006
Pročitajte odlomak knjige
550 din 150 din

Najbrži, najlakši i najrazumljiviji način da savladate Adobe Premiere Pro 2.0.

Adobe Premiere Pro 2.0 Učionica u knjizi sadrži osamnaest lekcija. Knjiga pokriva osnove programa Adobe Premiere Pro 2.0 i pruža mnoštvo saveta i tehnika koji će vam pomoći da brzo postanete profesionalac. Knjigu možete da pratite od početka do kraja, ili da birate samo one lekcije koje vas zanimaju.

Naučite kako da snimate i digitalizujete savršene video zapise, da montirate priloge samo pomoću rezova, da dodajete prelaze i specijalne efekte, postavljate video klipove i grafičke objekte u obliku slojeva, da miksujete zvuk i unapređujete njegov kvalitet, pravite titlove i kotrljajuće špice i koristite nove programske pogodnosti koje se odnose na rad sa više kamera i dizajniranje DVD diskova.

Učionica u knjizi je najprodavanija serija knjiga za obuku u radu sa Adobeovim programima. Ova serija je ono što nijedan drugi priručnik ili program za obuku nije – zvanična literatura za obuku u Adobeovim programima koju su izradili stručnjaci u Adobeu, proverili i usavršili u sopstvenim učionicama i laboratorijama. Ona pruža mnoštvo praktičnih saveta i primera iz stvarnog života koji će vam pomoći da maksimalno iskoristite programske mogućnosti proizvoda firme Adobe.

Prateći DVD-ROM sadrži datoteke sa lekcijama, uvodnim video zapisima i slikama u boji koje prate lekcije iz knjige.