Osnove računara kao od šale - Windows 7 izdanje

Osnove računara kao od šale - Windows 7 izdanje
ISBN 978-86-7991-354-8
Autor(i) Michael Miller
Broj strana 264
Pismo Latinica
Povez mek
Format B5
Godina izdavanja 2011
Pročitajte odlomak knjige
550 din 400 din

Uz knjigu Osnove računara Kao od šale, Windows 7 izdanje savladaćete osnove koje će vam pomoći da maksimalno iskoristite hardver i softver svog računara, ali i da ovladate mnogim veštinama koje će vam olakšati svakodnevicu. Potpuno ilustrovani koraci sa jednostavnim uputstvima vode vas kroz svaki zadatak, otkrivajući veštine neophodne da biste postigli sve što želite.

Knjiga Osnove računara kao od šale, Windows 7 izdanje predstavlja priručnik za samostalno učenje. Namenjen je prevashodno početnicima. Ova knjiga daje sažeta, vizualna uputstva za sve uobičajene zadatke koji se odnose na korišćenje personalnog računara. Ako nemate prethodnog iskustva u radu sa personalnim računarom, a želite da na najjednostavniji način ovladate osnovama korišćenja računara, onda je ovo prava knjiga za vas.

Sticanje veštine u radu sa personalnim računarom je za većinu imperativ sadašnjice. Početnicima je neophodno da nauče kako da postave i podese novi računarski sistem, unaprede svoj računar novim hardverom i softverom, koriste Microsoft Windows 7 i maksimalno ga prilagode sebi i svojim potrebama, povežu se na internet i koriste sve mogućnosti koje on pruža, menjaju digitalne fotografije, režu i kopiraju sopstvene CD-ove, a istovremeno zaštite svoj sistem od virusa, spama i špijunskog softvera.

Kratak sadržaj
Kako radi vaš računar
Podešavanje i korišćenje vašeg računara
Korišćenje Microsoft Windows 7
Rad sa datotekama i fasciklama
Korišćenje Microsoft Worda
Povezivanje sa internetom
Pretraživanje veba
Komunicirajte putem interneta
Podešavanje kućne bežične mreže
Puštanje muzike i filmova
Rad sa digitalnim fotografijama
Zaštitite vaš računar
Održavanje vašeg računara
Glosar
Indeks

Uz ovu knjigu preporučujemo...

Kursevi

Knjige